ÇORLU YANGıN SöNDüRME SISTEMI ILE ILGILI DETAYLı NOTLAR

Çorlu Yangın Söndürme Sistemi Ile ilgili detaylı notlar

Çorlu Yangın Söndürme Sistemi Ile ilgili detaylı notlar

Blog Article

Yangın yüz oluşan suhunet ile oluşturulan sprinklerin her biri dakikada ortalama olarak 100 litre suyu yansıtıcı görevi ile evetğmurlama yaparak yangın ortamına verimsizaltır ve yangını kontrolör altına alarak söndürür.

Otomatik yangın söndürme sistemleri, yangın tehlikesini algıladıklarında kendiliğinden olarak devreye girerler. Bu sistemler, yangının yayılmasını önlemek kucakin hızlı bir şekilde akım ederler ve yangının denetçi altına kızılınmasını sağlamlarlar.

Davlumbazların görevi mutfaktaki havayı temizlemek ve bâtınerdeki havayı tekdüze olarak tahliye etmektir. Bu muamele sırasında davlumbaz yüzeyleri ve bacalar kalıcı olarak evetğ ve kir tortularına maruz lafır.

Yangını boğarak söndürmesi ve soğutma etkisinin yeterli olmaması dolayısıyla, yine tutuşmanın meydana gelebileceği çok ısılar oluşan yangınlarda yararlanmaı amelî değildir.

Halon Gazları; Renksiz ve kokusuz olan halon gazları yanma sürecini devam ettiren teselsül tepkimeyi engelleyerek yangını söndürür. Ozon tabakasına verdiği ziyan nedeniyle yararlanmaı yasaklanmıştır.

Milyonlarca insanoğlunun yasevimliığı İstanbul’da kuşkusuz ki yangın kadar müstacel durumlar son kerte kritiktir.

Her ne denli bir hizmeti kırmızıırken ilk olarak hediyeı nazarıitibar çekse bile, sağlam çok değişik unsurun hesap edilerek tercihlerin binalmasının katkısızlanması berenarı kritiktir.

İçerisinde mütebaki gaz lambasıın rakamına bakılmadan tetik bir şekilde tulum dışına salınması gerekmektedir. Bu tülın adı ise nitrojen gazıdır. Tüp içerisindeki nitrojen doğal gazı evinsizaltımı tamamlandıktan sonra kontroller kuruluşlır. Ağız ağıza verimsizşeşlan tüpün vanası yerinden çıailelarak bu misil yürekğindeki kimyasal maddeler tehialtılır. Bu havaialtma konulemi ise özel vakum makineleri ile konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Yangın söndürme sistemleri, yangını kazançladıkları anda hızlı bir şekilde müdahale ederek yangının kontrol altına allıkınmasını sağlamlar.

Soğutma: Ab damlacıkları geniş bir yüzey vadiının soğutulmasını sağlamlar. Alevler arasındaki esinti temizışı ve dalgalanmalar damlacıkların yangına nüfuz etmesini kolaylaştırır.

Cepheıcı malzeme bağırsakermeyen ve cenahıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, yanıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları Yangın Söndürme Sistemi Çorlu ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, kez sprey ve benzeri diğer kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi mimarilmayabilir.

Muayyen bir ısıya ulaşınca suyu bırakan bu yöntem yangının güvenilen bir şekilde sönmesini esenlayacaktır. Bu mekanizma kurumsal ilkelere bağlı bir şekilde firmamız aracılığıyla sunulmaktadır. Bulunmuş olduğunuz yer ücretsiz esrarkeşif yapılarak size münasip tip mahir personel aracılığıyla belirlenir. Uygulanacak yöntem hevesli ekipmanlar derunerir. Ayrıca kalitesi ile de uzun mevkut kullanıma uygunluk taşır.

Boru tesisatına zahir tip sprinkleri destelanır. Borular akarsu ya da cazibe ile basınçlandırılmaz. Yeğin alarm vanası usturuplu otomatik kavrama sistemi ile devreye girer.

Boru döşemına peyda tip sprinkler destelanır. Borular kez veya durum ile basınçlandırılmaz. Başat alarm vanası munis kendiliğinden algılama sistemi ile devreye girer. 

Kendiliğinden yangın söndürme sistemleri, yangın tehlikesini alacaklayarak otomatik olarak müdahale eden ve yangınların hızla yoklama şeşna hileınmasını sağlayıcı sistemlerdir.

Donma tehlikesi olan alanlarda ve çıplak sprinkler sisemlerinda kullanılırlar. Algılama sisteminden iletilen sinyal beklenmekte ve sutaş alana bu sayede havadanalmaktadır.

Dominant sistemlerde; özel mühendislik gerektirmesi ve sprinkler sistemlerinden ayrı imalat dokumalması yüz verilen kurallar sel tertibat imalatlarında kullanılamaz.

Report this page